Party Pagina

De koude avonden komen er weer aan.

En wat is er dan leuker om met een stel (stal) vrienden thuis bij de warme kachel te zitten?

Op een paardenparty kunt u met een aantal genodigden op uw gemak de nieuwste trends bekijken op het gebied van de ruitersportartikelen. Het leuke van een paardenparty is dat u de artikelen meteen zelf kan proberen of op uw paard/pony kan leggen om te kijken of het past. Uiteraard krijgt u een goede uitleg over de producten en net even wat meer informatie dan u in de winkel krijgt.

U kunt de artikelen direct afnemen tegen contante betaling. Geeft u de voorkeur aan een andere maat of kleur en wij hebben deze niet meegenomen?

Geen probleem, we sturen de artikelen vrijblijvend en kosteloos naar u toe. De artikelen die nageleverd worden, worden naar de gastheer/vrouw verzonden.

Vooraf aan de party kunt u aangeven welke merken of artikelen uw voorkeur hebben. Wij zorgen er dan voor dat we hierin voldoende keus hebben. Ook nemen we catalogussen mee zodat u altijd kunt slagen!

Indien u meer weten wilt of een datum wilt vastleggen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Prijslijst paardenparty’s

 

http://www.depaerdeshop.nl/images/pixel_trans.gif

Kosten indien u de party op eigen locatie geeft.

De kosten zijn gratis binnen een straal van 20 km vanaf Nieuwegein. Valt uw woonplaats buiten de straal van 20 km, dan berekenen wij € 0,14 per km. U dient zelf voor een hapje en drankje te zorgen.

Kosten indien u de party op onze locatie geeft.

Er zijn geen kosten aan verbonden. In overleg tegen een prijs wel een hapje/drankje beschikbaar.

Onderstaande informatie geldt voor beide keuzes.

Als er tijdens uw party boven de € 500,00 wordt verkocht, vervallen de Benzinekosten, Als er tijdens uw party boven de € 1000,00 wordt verkocht, krijgt de gastheer/vrouw een cadeaubon van de Paerdeshop t.w.v. € 50,00. 

Het minimale aantal personen voor deelname is 5 personen. Om een goed advies te kunnen hanteren wij een maximum van 20 personen.

 

Calendar

February 2020
17
Monday
Miloslava