Lessen

De tijd waarin je pony opgezadeld klaar stond en je alleen hoefde op te stappen voor je rijles, een half uurtje kon rijden en hem of haar daarna weer over kon dragen, zonder verder enig contact te hebben met dit dier dat jou een half uurtje plezier schenkt hebben wij al lang achter ons gelaten.

Wij vinden het belangrijk dat er op de juiste manier met pony’s/paarden omgegaan wordt, niet alleen tijdens het rijden, maar zeker ook daarbuiten. Want ook dát hoort bij leren paardrijden; de juiste behandeling en verzorging van pony’s voor en na het rijden.

Om de kwaliteit van onze lessen te waarborgen werken wij alleen met gediplomeerde instructeurs/instructrices en zijn en de lessen 1 op 1.

Deze aandacht krijg je niet alleen tijdens het rijden in de les, maar ook een ontspannen omgang met de paarden vinden we belangrijk, dus begeleiden we je ook zoveel mogelijk bij de verzorging en het op- en afzadelen. 

Onze lessen zijn op niveau.

Er zijn op dit moment 3 Niveaus:

·         Kleuternivo ( kinderen t/m 6 jaar.Tijdens deze les loopt de ouder mee en leren ze spelenderwijs de omgang met de pony)

·         Beginners ( leren poetsen, op en af zadelen, rijden omgang naast paard/pony en theroie)

·         Gevorden ( Wat is aan de teugel? Hoe moet je wijken?  Etc worden in deze lessen behandeld)

 

De ene wil graag alles nog leren van het paard rijden en de andere wil graag zijn angst kwijt raken. Dit is allemaal mogelijk bij ons. Je kan ook ook zien als een opstap naar de grote maneges in de omgeving van ons. Wij leren je de juiste basis zodat je later door kan stromen naar een ander met een groepsles.

Ook met uw eigen paard of pony, kunt u bij ons lessen. Het liefste doen we dit op locatie.

Voor allebei geldt 1 proefles. De kosten van de proefles is €5.=

Wilt u een keer een proefles proberen? Neem dan contact op per mail.

Calendar

May 2019
26
Sunday
Filip