Melissa

 

Op 28 november 1984 werd ik geboren in Zevenaar.

Ik ben opgegroeid met 1 zusje Mariëlle en mijn ouders.

 

Toen ik 6 jaar was vroeg mijn moeder of ik op paard rijden wilde. Ik werd meteen enthousiast en mijn zusje ook. Helaas was ze te jong met 5 jaar en moest ze een jaartje wachten.

Ik ben begonnen bij een manege in Giesbeek. De manege ging naar 2 jaar verhuizen naar Westervoort waar ik nog 2 jaar heb gereden.

Mijn lievelingspony was Amber. Helaas is ze overleden.

 

Toen ik 11 jaar was gingen wij verhuizen naar Steenderen. Na een maand hadden we een hele lieve verzorgpony gevonden. We gingen met Wanda bij de ponyclub en gingen “groene”wedstrijdjes rijden in de klasse B.

 

Na een jaar kwam mijn droom uit en mocht ik van mijn ouders op zoek naar een eigen pony.

 

Na een tijdje zoeken kwamen we Mandy tegen. Mandy was een pony met veel karakter en moest nog veel leren. 1 ding wat ze enorm goed kon was springen.

De ene na de andere wedstrijd sprongen we door heen en we vergaten de dressuur.

Tot op een dag Mandy dacht;  Melissa je springt er zelf maar over heen ik stop er mee.

 

We hebben Mandy toen verkocht omdat ik ondertussen een paardenhouderij opleiding volgende in Zwolle. Na Mandy kwam Frosita. Een 14 jarige merrie die M2 had gelopen.

Het ideale leerpaard voor mij. Toen ze 17 was en ik klaar met de opleiding hebben we besloten om voor een jongere paard te gaan.

 

Pebbels kende ik al een beetje maar volgends mijn instructie was dit mijn juiste paard. Helaas had ik na 2 jaar nog geen goede klik met haar. Ondertussen reed ik al 1 van mijn huidige paarden namelijk Viënna. Na lang tobben heb ik besloten om Pebbels te verkopen. Ze staat bij lieve mensen in België.

 

Viënna werd gestart in de B dressuur en toen had ik er even genoeg van. Even geen wedstrijden meer. Ondertussen was een paard van de staleigenaar bevallen van Bolany.

Sinds zijn geboorte waren we onafscheidelijk en toen ze me belde dat ze hem ging verkopen zei ik meteen ja ik koop hem van je.

 

Bolany werd na 3 jaar zadelmak gemaakt en is nu bezig in zijn trainingsfase bij mij.

 

Calendar

May 2019
25
Saturday
Viola